Alfabetisk brand indeks

ProduktkatalogerVi godtar PayPal


 
Steintøy & Parfymeri AS
Besøk: Bøgata 40
3800 Bø
Post : P.B 8           
3833 Bø
Tel. : 35950331   
E-post : web@jaktenka.no
Org nr. : 916 239 734

Frakt:

Levering

Normalt har du varene på postkontoret 2-3 dager fra vi har mottatt din betaling. Postkontoret gir deg beskjed når pakken kan hentes.

Du har to ukers frist til å hente pakken din på ditt nærmeste postkontor. Gjør du ikke det vil den bli returnert tilbake til oss. Dette er Postens reglementer. I tillegg, vil du bli fakturert for fraktkostnadene.

Frakt kostnadene ved volum og tyngre varer vil kunden bli faktuert virkelig kostnad d.v.s. det det koster å få varen hjem til deg, vi har ett fraktdepositum på 500,-

Vi har ikke mulighet til å sette en fastpris på disse typer varer.

Du vil få en faktura på frakt etter at varen er betalt i nettbutikk med riktig fraktpris, fraktpris blir da avregnet mot fraktdepositumet. Blir frakten under 500,- får du penger tilbakeført.

Ønsker du å gi oss en beskjed/kommentar angående ordre må du gå til handlvognen(   ) før du betaler, der kan du legge igjen en beskjed(hvilken farge, str etc..)
Du kan også sende en e-post til : web@jaktenka.no

 

 

Betaling
Alle priser er inkludert merverdiavgift.

  1. Forhånsbetaling : Betaling skal gjøres ved faktura/ordrebekreftelse umiddelbart etter bestilling, du vil mota en mail med ordrebekreftelse og betalingsinformasjon rett etter du har gjort bestillingen i nettbutikken.
  2. Betaling med Bankort.
  3. Betaling med PayPal.

 

 

Angrerettloven
Angrerettloven gir deg mulighet til å angre kjøpet inntil 14 dager etter at du har mottatt en leveranse. Angrerettskjema ligger vedlagt leveransen du mottar, og må fylles ut av deg før varen returneres.

Varen returneres ubrukt, eventuell forsegling må være inntakt. Ved bruk av angreretten må du betale returporto selv i henhold til Postens satser. Du kan lese mer om angrerettloven på skjemaet som følger leveransen.

Ved åpenbar skade på forsendelsen (synlig skade på emballasje) må kunden kontakte Posten for ev. erstatning.
Ved feil på vare etter mottak (skade/mangel på produkt der emballasje er inntakt) må kunden kontakte butikken for ev. retur, bytte eller refusjon

Opplysninger gitt i nettbutikken
Vi tilstreber å gi våre kunder så korrekt informasjon om våre produkter som mulig. Vi tar imidlertid forbehold om at skrive-/ trykkfeil kan forekomme, noe som kan innebære at vi ikke kan levere i henhold til informasjon gitt i vår nettbutikk, vår markedsføring eller på annen måte.

Varelager
Siden vi også har en fysisk butikk i Bø, kan vi ikke garantere at varelageret oppgitt i nettbutikken er riktig til enhver tid. Vi forbeholder oss derfor retten til å annulere hele eller deler av ordren dersom en vare ikke finnes på lager. Kunden vil isåfall bli informert om dette.